tirsdag den 1. april 2014

Har du hudproblemer???

Skin Relief Cream en fast del af hudplejen.

Så bliver du simpelthen nødt til at prøve denne creme. Mirakel cremen hedder Catharsis Skin Relief Cream. Cremen er baseret på bla. mudder fra Det Døde Hav, så den er mudder farvet, men kan ikke ses på huden når den først er påført.
 
Hudproblemer hvor man kan anvende cremen:
- Tør hud som f.eks. eksem, psoriasis.
- Betændelses tilstande (dog ikke åbne sår)
- Rødme i huden
- Irritationsknopper
 
Anvendelse:
Cremen kan anvendes i ansigt og på krop både dag og nat. Man skal dog være opmærksom på at når man skal ud og solen skinner skal man påføre en solcreme over produktet (eller vores vitamin moisturizer som indeholder spf.20)
 
Hvordan gør jeg så:
Du renser huden og mens huden stadig er lidt fugtig, masserer du en lille mængde creme ind på det område hvor problemet er. Dvs. den skal ikke anvendes som en ansigtscreme eller bodylotion, men som en problemløser på det område der er problemet. Masser godt og grundigt indtil cremen er helt væk. Påfør derefter evt. anden creme (ansigtscreme, bodylotion, øjencreme osv.)
 
Alder:
Kan anvendes af både store og små.
 
Hvad er det der virker:
Mudderet fra Det Døde Hav er kendt for at virke helende og lindrende på huden. Dvs. tit lader vi folk prøve produktet og de fleste vil kunne mærke en ro i huden indenfor en time. Andre ønsker måske en helende effekt af produktet, hvorfor der selvfølgelig vil gå længere tid inden der kan ses et resultat.
Obliphica oil, aloe vera og grøn te er også nogle af de aktive ingredienser i dette produkt.
 
 
Kunne du tænke dig at prøve produktet inden køb, så er det nu muligt ved køb af vores prøvepakke til krop/hudproblemer.


Pakken koster kun kr. 25,-

Prøvepakken indeholder 2 x prøver af Catharsis Skin relief cream, derudover 3 forskellige dufte i vores lækre bodybutter og 1 x Shower oil.
 
 
Hvis du bare må eje cremen i fuld størrelse = 150 ml. så er det med at købe den i april mdr. hvor du sparer 100 kr. pr. stk.

Tilbudspris kr. 249,-

Normalpris kr. 349,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar