mandag den 24. marts 2014

Hvad er forskellen på Bodylotion og Body Butter?

Mange tænker at bodylotion og bodybutter er det samme, nemlig begge kropscremer. Det er det skam også, men hvad der tit sker er at folk ikke kender forskellen på bodylotion og bodybutter, og derfor tit ender med at putte bodylotion i indkøbskurven, da det er det mest kendte ord for creme til kroppen.
 
Da vi her i Skandinavien har et lidt køligere klima, døjer største delen af os med tør hud. Det kan være i ansigt eller på krop. Men rigtig mange døjer med tørre skinneben. Kender i f.eks. det når man har haft strømpebukser på en dag og når man så tager dem af sidder der tørre hudflager fast i strømpebukserne.
 
!!!Her skal alarmklokkerne lyde!!!
 
Huden skriger på pleje - din hud er MEGET tør. Hvis ikke du bruger Bodypeeling (2-3 x ugentligt) er det step 1. Step 2. smør dagligt kroppen ind i Bodybutter.  
 
Bodybutter indeholder mere fedtstof til huden. Den nærer altså huden mere, og er beregnet til tør hud.
 Bodylotion indeholder meget fugt/vand og er beregnet til normal hud. 
Bodybutter = Tør hud

Bodylotion = Normal hud

Huden kan aldrig få for meget fugt, så jeg vil anbefale alle at bruge bodybutter, da den giver mere pleje til huden. HUSK en tør hud bliver hurtigere rynket. Så ved at påføre ekstra fugt og næring udskydes rynkerne.....
 
Det kan også have betydning for hudens slaphed, appelsinhud og udstråling. Men det må blive et kommende indlæg på bloggen.
 
God fornøjelse med valget af bodylotion og bodybutter - Håber jeg har gjort dig lidt klogere indenfor hudpleje ;-)
 
 
 
//Camilla, Ejer CS Beauty 
 
1 kommentar: