fredag den 27. juni 2014

Så er der gode Juli tilbud...

Vi slutter juni måned af med gode juli tilbud, som kører helt frem til d. 1. august 2014.
Skal du have fingrene i nogle af de lækre og friske Minus417 juli tilbud - se med her:
 
Minus417 Juli tilbud
  
I denne måned er der tænkt friskhed, opfriskende, lette og rensende produkter.
Få en kort beskrivelse af hvert enkelt produkt nedenfor:
 
Fodcreme 100 ml. + Mineral Bath 100 ml. kr. 99,-

Husk og plej dine fødder, de bærer dig rundt hver eneste dag.
Her om sommeren bliver fødderne samtidig udsat for meget snavs, når vi render på stranden i bare fødder eller går rundt hele dagen i sandaler. Frisk fødderne op, hver aften, med en spsk. mineral bath i varmt/lunkent vand, lad fødderne slappe helt af i 5-10 min. og tør godt efter med håndklæde. Masser derefter fødderne ind i vores plejende fodcreme. Så er du frisk og klar til næste dag.
 
Cleansing gel 200 ml. - kr. 99,-

Cleansing gel er en frisk og let gel til at rense ansigtet i dagligt, morgen og aften. Kan anvendes i bruseren med vand. Fugt huden og masser gelen ind i huden, hvorefter produktet skylles af. Her fjernes snavs, makeup, fedtstof osv. Kan anvendes både af piger, drenge, kvinder og mænd.
 
Multi Mineral Dry Oil kr. 199,-

Er du på udkig efter et produkt der kan alt. Her har du Multi Mineral Dry oil, der er en olie på spray. Olien er baseret på 5 gode og nærende olier: Sweet almond oil, Borage seed oil, Evening primrose oil, Jojoba seed oil, Olive oil.
Anvend dette produkt til at fjerne mascara/vandfast mascara, som serum under din dagcreme (påfør et sprøjt i ansigtet hvis huden er meget tør, påfør derefter din faste dag/nat creme), som bodylotion, som hårolie, som hårmaske (påføres inden sengetid, masseres godt ind i hår og hovedbund, og vaskes ud med shampoo dagen efter).
 
Det bedste er, at olien slet ikke fedter. Den absorberes lynhurtigt af huden.
 
Dagcreme til fedtet hud Spf.20 kr. 229,-
Vitamin moisturizer for oily skin - bestyder at denne dagcreme er fyldt op med fugt og vitaminer og samtidig er den lavet specielt til fedtet hud. Derfor er der ingen olie i denne creme og den mattere huden, så den ikke skinner.
 
Så prøv denne creme hvis du går og føler dig lidt fedtet i huden, men stadig vil pleje og beskytte. Huden ånder godt i denne creme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar