tirsdag den 10. juni 2014

Rynker eller slap hud?

Det første mange (især) kvinder ser når de kigger sig selv i spejlet er rynker og slap hud.
 
Men hvorfor kommer rynkerne?
 
Når huden er tør, mangler den fugt og huden krymper sammen. Man kan sammenligne det med en vindrue der er frisk, fugtig og spændstig. Den er fyldt med fugt (vand).
Hvis vindruen får lov at ligge og tørre ud, bliver den til en rosin. Tør, slap og rynket.
 
 
De små mænd på billedet er godt i gang med at pumpe vand ind i rosinen, så den kan blive til en flot og spændstig vindrue igen. Lidt ligesom at mange får sprøjtet restylane ind i huden for at give fylden igen.
 
Men vi kan jo også bare sørge for at forebygge rynkerne.
Det kan vi gøre ved at:
 
1. Drikke meget vand.
2. Rense huden morgen og aften.
3. Brug en fugtighedsgivende creme der tilfører huden tilstrækkelig fugt.  
 
Her må man rigtig gerne starte i en tidlig alder, for at forebygge rynkerne som kommer af den tørre hud. Hvis vi bliver ved med at pumpe vand i vindruen vil den jo heller aldrig falde sammen og blive en rosin.
 
 
Men hvorfor skal man så bruge en anti-age/rynkecreme?
 
-417 anti-age cream TILBUD kr. 299,-


Huden mister dens naturlige "byggeklodser" (collagen/elastine fibre) når den bliver ældre, og hvad sker der for et hus hvis murstenen begynder at smulrer? - Det falder sammen!!

Derfor skal vi bruge en anti- age creme der indeholder nye mursten (collagen/elastine fibre), så huden genopbygges og forbliver spændstig. Hvis murstenene skal virke/ligge bedst, skal huden være ren og også gerne have fjernet de døde hudceller 1-2 gange ugentligt. Så husk at rens huden morgen og aften og påfør cremen efterfølgende, så din hud kan forblive ung og flot. Anti-age cremen findes også i natcreme Time Control Recovery A Cream. 
//Camilla  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar