torsdag den 19. juni 2014

En hyggelig dag sammen med -417 forhandlere

I dag havde jeg inviteret mig selv på besøg ved nogle af mine søde -417 forhandlere.
 
Jeg startede ud i formiddags ved Clinique Christina, der er beliggende i Børkop (ved Vejle).
Christina som er ejer af klinikken, er en super sød og frisk ung kvinde, der ved hvad hun har med at gøre. Klinikken er rigtig hyggelig og det er rolige omgivelser, da det ligger i forlængelse af privaten. Vi har nu haft samarbejde i 2½ år og det er altid hyggeligt at komme forbi til en snak.
Hvis du bor i området omkring Børkop, eller evt. skal et smut på Hotel Comwell Kellers Park (ligger lige i nærheden) og vil have en hyggelig og anderledes behandling, så se mere på Christina´s hjemmeside her: http://www.cliniquechristina.dk/ eller facebook: Clinique Christina Carlsen.
 
Derefter gik turen til Blåvand. Blåvand er en rigtig ferieby nær Varde. Så skal du i sommerhus eller på udflugt her, så tag et smut forbi Wellnessfish4you, der ligger midt i byen.
 
Wellnessfish4you er ejet af Ruth og Allan, som gør en stor ære i at forkæle alle sine besøgende i deres store og flotte lokaler.
 
 
 
De har nu haft butikken/klinikken i et år og har haft Minus417 på hylderne lige fra start. Så her kan du få rigtig mange lækre behandlinger i vores produkter. Ansigtsbehandling, massage, manicure, pedicure og selvfølgelig fiskespa som navnet Wellnessfish4you næsten også hentyder.
 
 
Her er virkelig dejlig og rolig atmosfære men med byens pulserende sommerpuls lige udenfor døren.
Trænger du til en kaffe eller te så kan du også kigge op forbi og bestille en af slagsen.
 
Du kan selvfølgelig også altid komme forbi og finde dig en ny yndlingscreme eller udvide dit Minus417 sortiment, de er altid gode til at vejlede deres kunder i butikken.
 
 
 Engang imellem bliver der også lavet kundeaftener, så er I en lille gruppe der kunne tænke sig en hyggelig veninde aften eller herreaften, så tag en snak med Ruth eller Allan.
I kan kontakte dem på hjemmeside: www.wellnessfish4you.dk  eller facebook: wellnessfish4you
 
Da jeg havde drukket en god kop kaffe og vi havde sludret færdig, gik turen videre til Sdr. Felding (nær Herning). Her har Didde fra Vinola Hair en rigtig spændende frisørsalon, hvor alle hendes udsalgsvarer altid er sat spændende og inspirerende op. Her har vi fat i en utrolig kreativ sjæl :-)
Didde sælger Minus417 hudpleje serie og her kan man også altid få rigtig god vejledning.
 
 
Til sidst var jeg forbi Vildbjerg (nær Herning) og besøge Metteb, en lille frisørsalon, der fører vores Catharsis Mud Shampoo. Mette har nogle enkelte kunder som har problemer med kløe og irritation i hovedbund, hvor de har erfaret at -417 Mud Shampoo beroliger dette problem.
 
 
Det har været en rigtig skøn og dejlig dag og gør jer selv den tjeneste at kigge forbi de enkelte klinikker til en behandling, hvis I er i nærheden.
//Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar