onsdag den 26. oktober 2016

Tips til kropspleje...

Efteråret er en smuk, men kold årstid og vores hud bliver ofte påvirket af årstidernes vejrskifte. Overgangen fra plus grader til minus grader har ofte stor påvirkning på huden. Kan du allerede mærke påvirkningen, så giver vi her et godt råd til tør hud på kroppen, som af og til kan klø, blive rød og måske skaller så meget så det nærmest sneer med tørre hudflager. Du kan også forebygge tør hud ved at følge følgende tips til kropspleje mod tør hud.

Du kan måske undre dig over den tørre hud, for du bruger jo en bodylotion....det er også rigtig godt for at give fugt og pleje til huden, og tit kan vi "nøjes" med en bodylotion/fugt om sommeren, men når kulden sætter ind har vi brug for ekstra næring/fedtstof til huden.
Her anbefaler vi at skifte bodylotion ud med bodybutter, som ofte består af mere nærende ingredienser. 

Vores bodybutter består selvfølgelig af beroligende og helende vitaminer og mineraler fra Det Døde Hav, derudover shea butter og aloe vera. Cremen er meget fed når den påføres på huden, men absorberes lynhurtigt. 

Klik ind på linket her og læs mere omkring -417 Bodybutter. 

Aromatic Body Butter kr. 249,-

Hvis du stadig føler at huden er tør og der ligger et lag af tørre hudflager på huden, så tilføj en bodypeeling til din ugentlige hudpleje rutiner. Det kræver ikke meget at anvende en bodypeeling, men det har en enorm effekt. De tørre hudflager består nemlig tit af døde hudceller - og hvorfor egentlig påføre creme på døde hudceller?? De er jo døde!!
Så fjern de døde hudceller med en peeling med saltkorn og få mere ud af din bodybutter, da den efterfølgende vil tilføre pleje til en ny og frisk hud.
I -417 Aromatic Bodypeeling skrubber du huden med salt fra Det Døde Hav, hvorfor det er vigtigt at anvende peelingen på tør hud, efter at have skrubbet huden, tændes bruseren og saltkornene opløses så snart vand bliver påført kroppen. Derudover er peelingen tilført sød mandelolie der har en nærende effekt på huden. Det der sker er at salten fjerner de døde - og tørre hudceller hvorefter olien lige efterfølgende trænger ned og plejer den tørre hud.

Peelingen kan anvendes op til 3 x ugentligt på hele kroppen (undtagen ansigtet). 

Læs mere om peelingen her.

Aromatic Bodypeeling kr. 249,-


God fornøjelse med at komme den tørre hud til livs :-)

//Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar