mandag den 10. oktober 2016

Forskellen på vores håndcreme og hvilken passer til netop dig?

Minus417 har flere bud på lækre håndcreme, men så er spørgsmålet - hvilken passer til din hud?


Normal - Tør hud = Hand Moisturizer 
En fantastisk håndcreme til dagligt brug, som passer perfekt til normal - tør hud. Beskytter hænderne fra miljø- og husholdningsskader. Forbedrer fugtniveauet øjeblikkelig og genskaber smidigheden i huden. Indeholder aktive ingredienser som Vitamin Mineral Complex, shea butter, essentielle olier og bivoks.


Håndcreme 100 ml. kr. 109,-

Tør - Ekstra tør hud = Rich Mud Butter
En plejende og nærende håndcreme, som også er meget velegnet til hele kroppen. Indeholder mudder fra Det Døde Hav der også har en helende og opstrammende effekt på huden. Indeholder mudder, aktivt Vitamin Mineral Complex, plante ekstrakter og essentielle olier.

Rich Mud Butter 100 ml. kr. 159,-Ekstra tør - Eksem/psoriasis hud = Catharsis Skin Relief Cream
Er der tendens til eksem eller psoriasis har Catharsis Skin Relief Cream en helende og lindrende effekt på huden. Kan også anvendes til påbegyndende revner i fingrene. Masser godt ind i fingerspidserne på ren hud. Det er vigtigt at denne creme bliver masseret godt ind, indtil cremen er fuldt absorberet. Huden efterlades fugtet, blød og komfortabel ved hjælp af bla. Sea buckthorn oil, aloe vera, mudder fra det døde hav og green tea.

Catharsis Skin Relief Cream 150 ml. kr. 349,-


I denne tid hvor kulden pludselig er over os, er det vigtigt at beskytte huden mod vind og vejr forhold. Plej derfor hænderne med en håndcreme et par gange i løbet af dagen for at undgå tørhed, ruhed og revnede fingerspidser.

God fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar