mandag den 17. oktober 2016

Primer eller spartel masse til rynkerne...

...en moden hud med alderstegn er utrolig smuk at se på - hvis den er velplejet!! Dvs. udstrålingen helt i top, gennem fugtet og rynkerne ikke alt for dybe.

Hvem kunne ikke godt tænke sig at spartle sine dybe rynker ud eller måske "fjerne" et ar man har fået grundet acne i en tidligere alder?! Det er der helt sikkert rigtig mange mennesker der kunne og det er grunden til at Minus417 har produceret Minus417 Wrinkle Filler. Som ordet siger - en rynke fylder. Man fylder nemlig produktet i de dybe linjer og udjævner rynken.
Er du en yngre model med kun fine linjer, kan du absolut også have nytte af denne creme. Anvend den til de fine linjer omkring øjnene, til ar eller som en primer før din makeup, så huden bare er fint udjævnet.

Miracle Immediate Wrinkle Filler 30 ml. kr. 599,- 
 
Da cremen er baseret på naturlig kollagen, arbejder den på at styrke vævets regenerering og reducere alderstegn. Hjælper med at opstramme huden og fugter. White & Red Clay lindrer og beroliger huden.

Ved brug af denne creme får du et øjeblikkeligt synligt resultat ved første påføring. Men efter kun 4 ugers brug bliver resultatet stigende og giver et yngre udseende.

Vil du prøve produktet først, eller have det i en praktisk taskestørrelse (er ret så praktisk til "ryge" rynkerne omkring munden) så kan du få produktet i 7 ml. pen til kun Kr. 399,- se her. 


God fornøjelse
//Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar