fredag den 2. maj 2014

Husk Mors dag d. 11. maj 2014

Den anden søndag i maj skal mor fejres. Der fejrer vi nemlig den velkendte Mors dag. Men hvorfor er det egentlig vi fejrer mors dag? Det ligger helt tilbage til år 1905 hvor en datter fra USA havde været så glad og stolt af sin mor at hun gennemførte denne mors dag. I 1914 bestemte præsidenten at denne dag skulle være en mærkedag.
 
Præsidenten begrundede beslutningen med at mor var helten i hjemmet.
 
Man har lige siden gået meget op i at huske denne mærkedag. Da det anses som en vigtig del af kernefamilien at fejrer mors arbejde i hjemmet.
 
Så husk nu at sæt pris på din mor, og køb en lille eller stor gave til hende d. 11. maj.
 
Det kan være alt lige fra en æske chokolade til en bil. Vi foreslår selvfølgelig lidt selvforkælelse. Det kan være lækre velvære produkter eller en afslappende behandling ved en af vores forhandlere rundt omkring i Danmark.
 
Gode mors dags gave ideer:

 
Hvis ikke det var fordi jeg allerede havde givet min mor utrolig mange af disse kit, så var det helt sikkert denne her mors dags gave jeg ville forære hende..... + lidt mere :) Se også vores støt brysterne kit, det er også en rigtig god mors dags gave, hvor du i en af æskerne også får både håndcreme og fodcreme + bodylotion 100 ml. til kr. 189,- samtidig støtter du en god sag.
 

 
 
Vores mest solgte kit. Både håndcreme og fodcreme giver meget fugt og pleje til huden uden at fedte. Absorberes hurtigt af huden, men føles blød lang tid efter.
Normal pris kr. 185,-
 
TILBUD kr. 99,95
 


 
Billedet snyder lidt, men håndcremen i den hvide farve uden på æsken og den gule emballage der er i æsken indeholder det samme. Det er bare ny emballage.
Vores populære håndcreme i en perfekt ferie/taske størrelse. Negleolien er god plejende for vores tørre neglebånd, der af og til kan flosse, hvis ikke det får nok pleje.
 
TILBUD kr. 79,- 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar