mandag den 24. februar 2014

Veninde hygge og ansigtsmasker

I weekenden har jeg været et smut i Berlin med 6 veninder. Jeg havde fyldt tasken med ansigtsmasker, så vi kunne lave en wellness aften med tøse snak og efterfølgende lækker hud.
 
Jeg vil herunder fortælle lidt omkring hvilke masker vi har brugt og hvorfor:
 
Janni og Signe med Mud Beauty Mask
 
Janni og Signe fik begge Mud Beauty Mask i ansigtet, da de havde nogle urenheder de gerne ville arbejde på. Masken er en mudder maske fra Det Døde Hav, der indeholder vitaminer og mineraler som beroliger huden. Men samtidig renser masken i dybden og sammentrækker på de åbne porer, hvor urenhederne desværre engang imellem arbejder sig ud af.
 


Mud Beauty Mask kr. 229,-
 
Masken skal påføres ren hud og ligges på i et jævnt lag. Den skal sidde og arbejde i 5-10 min. hvorefter man fjerner masken med lunkent vand. Denne maske kan stikke let i huden, og man får en fornemmelse af at den arbejder. Efterfølgende anvendes Toner og dagcreme efter hudtype.
 
 


Sandra og Camilla med Agile Purifying Mud Mask
 
Sandra og Camilla havde lidt urenheder her og der, så her valgte vi en 2 i 1 maske. Masken indeholder små korn der fjerner de døde hudceller og når man har masseret masken ind i huden lader man den sidde i 5 min. hvorefter den fjernes med lunkent vand.
Agile Purifying Mud Mask kr. 229,-
 
Masken er super nem og gør hele to ting på en gang. Man får fjernet de døde hudceller, som gerne skal fjernes 1-2 x ugentligt og samtidig renser produktet for urenheder og sammentrækker åbne porer.
Det er da nemt!! Anvend ikke masken for tæt på øjenomgivelserne, da vores hud her er tynd og sart.
 


Lonnie med Mineral Peel-Off Mask
 
Lonnie fik lov at prøve den "sjove" maske. Det er vores peel-off mask der fjerner de døde hudceller blidt uden korn og som trækkes af huden efter at have siddet 10-20 min. Lonnie fik denne maske på, da hun ikke havde yderligere problemer med huden. Men husk selvom man ikke har problemer med huden er det altid sundt og godt for huden at fjerne de døde hudceller. Det giver fornyet udstråling til vores hud.
 
Mineral Peel-Off Mask kr. 229,-

Masken er blid og skånsom mod huden. Det er en gele som indeholder enzymer der nedbryder de døde hudceller. Dvs. her fjerner vi de dødehudceller med enzymer istedet for små korn - der kan ridse let på huden.
Pigerne var meget overrasket over den opfriskende og kølende effekt masken havde, og man føler huden er frisk og blød efter behandlingen.
 
 
Det er ikke sidste gang vi har lavet en hyggelig wellness aften, næste gang må være ny location med nye produkter...så følg med!!
 
 
 

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar