tirsdag den 25. april 2017

Olie til huden - der ikke fedter!!

Elsker du at forkæle din hud med olie, men knap så begejstret for hvor lang tid det tager før huden har absorberet olien, så skal du prøve en tør olie. Minus417 Multi Mineral Dry Oil er en multi olie, der kan anvendes både til krop, hår og ansigt og som absorberes lynhurtigt af huden. Den er nem at påføre, da man nemt kan spray produktet direkte på huden.


Multi Mineral Dry oil kr. 319,-

Vi anbefaler produktet til hverdag, på ferien for nemt at pleje hud og hår efter en lang dag i sydens sol (psst den giver jo så samtidig en flot glans til huden) og som et tillægsprodukt til dig der ønsker at din favorit ansigtscreme, bodylotion eller hårkur giver lige det ekstra fugt og næring.

Hvordan bruger du produktet:

Hår:
Påføres i hår og hovedbund inden sengetid - spray i håret og hårspidserne (også gerne hovedbunden hvis den skulle være tør) og lad sidde natten over. Når du står op om morgenen vasker du hår med shampoo som normalt og vupti håret er dejlig plejet, fordi det har fået lov at arbejde hele natten i ro og mag. Kan anvendes så ofte som du ønsker.

Krop:
Påføres på tør eller let fugtet hud, masseres ind i huden og kan anvendes alene eller under din bodylotion, for at tilføre ekstra næring til tør hud.

Ansigt:
Sprøjt let i håndfladen og påfør derefter produktet i ansigtet på ren hud, masser ind i huden og påfør derefter din dagcreme eller natcreme.

Rigtig god fornøjelse med produktet - du kan købe det ved vores forhandlere eller lige her. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar