mandag den 17. april 2017

Forårets favoritter...

Hvis du er på udkig efter opstramning og kosmetisk slankende produkter inden sommeren - så er det vores Mud Phyto serie du skal have fat i.Mud Phyto serien består af 3 produkter:

Intense Mud Phyto Body Firming Lotion 250 ml. 

Er en bodylotion baseret på Det Døde Havs mudder, som har en opstrammende effekt på huden. Derudover indeholder den gode aktive vitaminer A, B, E & F, som har fugtgivende og genopbyggende egenskaber. Der er selvfølgelig også lavet et helt specielt Phytoless complex til produktserien. Phytoless complex, som indeholder Eugenia Grasilis extract, glaucium flavum leaf extract og caffeine, der forhindrer overdreven ophobning af fedtceller, opstrammer huden og lindrer. Sidst men ikke mindst lækre planteekstrakter og essentielle olier.

Denne bodylotion er frisk og kølende at få på huden og dufter af pebermynte og lemon. Absorberes lynhurtigt i huden og skal anvendes morgen og aften hver dag. (kan evt. kombineres med Mud Phyto Bodyspray.)

250 ml. kr. 349,-

Kan købes her.


Intense Mud Phyto Bodyspray 250 ml. 

Er man bare ikke til bodylotion eller har man en favorit bodylotion, som man ønsker at kombinere med dette opstrammende og kosmetisk slankende produkt, så kan man med fordel bruge bodyspray. Bodyspray´en er nem og hurtig at påføre, man oplever næsten ikke at den kommer på huden og absorberes bare lynhurtigt. Påføres morgen og aften eller kombineres med Intense Mud Phyto Body Firming Lotion. Bodyspray indeholder også Phytoles complex, mudder fra Det Døde Hav og vitaminerne A, B, E & F, samt planteekstrakter og essentielle olier. Dufter frisk og let af lemon og er meget opfriskende at få påført huden.

250 ml. kr. 349,-

Kan købes her.


Firming Mud Body Foaming Scrub 330 g. 

En krukke fyldt med lækkerier - Det døde havs mudder, Det døde havs salt og vitaminerne A, B, E & F, samt essentielle olier. Her får du en naturlig kropspeeling, hvor saltet fra Det Døde Hav exfolierer huden og fjerner døde og tørre hudceller. Derudover har mudderet fra Det Døde Hav en opstrammende effekt, og de essentielle olier som sød mandelolie har en plejende effekt.

Anvendes 2-3 gange ugentligt på fugtet hud og masseres godt ind i huden. Har den fordel at ved brug af dette produkt, bliver efterfølgende produkter mere effektive, da de arbejder i ny hud og ikke i de døde hudceller.

330 g. kr. 329,-

Kan købes her.

Gå igang nu og anvend produkterne morgen og aften i 2 måneder - så er dig og din hud sommerklar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar