torsdag den 22. oktober 2015

Find ud af hvorfor Det Døde Hav er jordens største spa....


Det Døde Hav er verdens lavest beliggende sø med en høj saltholdighed, faktisk ni gange så højt saltindhold som i middelhavet. Indholdet af salt i søen gør at der intet liv er i søen. Deraf navnet Det Døde Hav. Det Døde Hav ligger 417 meter under havets overflade (deraf navnet på hudplejeproduktet -417) og er dermed jordens laveste punkt.

Området omkring Det Døde Hav indeholder mere end 300 solskinsdage og de fleste dage er skyfrie. Alligevel er det mere sikkert at solbade der end andre steder, da fordampningen af vand gør, at luften omkring Det Døde Hav er tæt med mineraler, som blandt andet fungerer som et UV-skjold.

Vandet i Det Døde Hav kommer fra Jordan floden, men har ingen udløbskanal fra Det Døde Hav, vandet fordamper hele tiden og gør at saltindholdet er så højt i søen at et menneske kan ”gå/sidde i vandet” uden at drukne. Vandet i Det Døde Hav består af mere end 60 forskellige mineraler; - blandt andet er koncentrationen af Kalium, Natrium, Magnesium, Brom, Klor og Calcium helt ekstrem høj. Der er altså 21 helt unikke mineraler i Det Døde Hav, som ikke findes andre steder. 


Området omkring Det Døde Hav er ørken med ganske lidt beplantning, hvilket medfører en minimal mængde pollen og sporer, som igen betyder, at de udvundne mineraler fra naturens hånd er meget rene og kun indeholder intet eller meget lidt forurening.

Det startede med Kong Salomon, Dronningen af Saba og Cleopatra, som alle fik fordele af den helt unikke og afslappende, helende effekt, som Det Døde Havs mineraler tilførte Deres hud og muskler. Kvinder som brugte mudder fra Det Døde Hav blev glædeligt overrasket over de synlige forbedringer mudderet gav iform af en mere opstrammet og finere hud.
Det Døde Hav er unikt for den høje koncentration af mineraler, såsom magnesium, natrium og bromid. Ydermere er Det Døde Havs vand det eneste i verden, der indeholder så høj en koncentration af de fordelagtige mineraler (Ca, Zn, Cl,). Disse mineraler anbefales for at opretholde metabolismen i hudens celler.

-417 produktserie indeholder de unikke mineraler fra Det Døde Hav sammensat med de vigtige vitaminer. Alle sammensat i et complex kaldet VITAMIN MINERAL COMPLEX

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar