søndag den 11. oktober 2015

Daglig pleje til den modne hud....

Er huden begyndt at sladre om alderen? Bliver tørhedslinjer pludselig til dybere rynker og hænger huden mere end normalt. Det er typisk tegn på at huden skal have hjælp til at forny sig og beskytte sig selv.


Den daglige rutine til den modne hud:

Afrensning af huden morgen og aften, har du to valg muligheder. Er du til vand i ansigtet, er Whitening Cleansing Soap fantastisk, den anvendes på fugtigt hud og er nem at bruge i badet. Er du mere til vatrondellerne, så er milk cleanser fantastisk nem. Fugt vatrondellen og påfør produktet på vatrondellen hvorefter ansigtet renses.
 
 


Efter renseprodukt anvendes en blid skin tonic uden alkohol, for at tage resterne af renseprodukt og kalksløret fra vandet.
 

Nu er huden klar til din dagcreme eller natcreme. Men vil du optimere resultatet af din daglige rutine for at reducere alderstegn bør du inden da påføre Time Control Active Serum. Det er et aktivt koncentrat der er ret effektivt mod alderstegn.
 

Dagcreme til den modne hud, er der to muligheder Time Control Firming Cream til den normale hud med alderstegn eller Radiant Intense Cream til den tørre hud med alderstegn.

Natcreme bør du anvende Time Control A Cream, der er en creme baseret på aktiv A vitamin der er genopbyggende på huden. Bør kun anvendes 3 gange ugentligt, da det er en meget aktiv creme og nogle ville kunne reagere på a vitaminen, hvis den anvendes hver dag. De dage du ikke bruger natcremen anvender du din dagcreme i stedet. Ikke noget med at springe over om natten ;-)
 
 

Øjencreme er Time Control Eye serum det rigtig valg, da den arbejder på at gøre øjenområdet mere lysnende, skjuler rynkerne ved at være lysreflekterende og genopbygger den sarte hud omkring øjenomgivelserne.
 

God fornøjelse.


Opsummering:

Tør og moden hud:
Milk Cleanser
Toner
Radiant Intense Cream
Time Control Active Serum
Time Control A Cream
Time Control Eye serum

Normal og moden hud:
Whitening Cleansing soap
Toner
Time Control Firming Cream
Time Control Active Serum
Time Control A Cream
Time Control Eye Serum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar