mandag den 10. august 2015

August hudpleje tilbud...

I august måned har vi tilbud på en masse lækre produkter til både kvinder og mænd.
Se med her nedenfor...
 
 
Micro Luffa foaming gel 200 ml. er en rensegel med små korn i, der renser huden grundigt. Egentlig et produkt der burde stå fremme hver gang man er i bad. Den er nemlig nem at anvende når man har vand i ansigtet. Læs mere om produktet her.

Micro Luffa foaming gel tilbud kr. 155,-

Aftershave 100 ml. for mænd. Beroliger huden efter barbering med vitaminer og mineraler fra Det Døde Hav, samt vitamin E og F. Kan også anvendes til mænd der har indendørs arbejde og ønsker en lotion der fugter huden let. Læs mere om produktet her.

Aftershave tilbud kr.149,-
 
Mud shampoo er for kvinder og mænd der har problemer med kløe og irritation i hovedbunden. Mudderet fra Det Døde Hav lindrer nemlig irritation fra tørhed, psoriasis eller eksem. Dette produkt er et af vores mest populære. Læs mere om produktet her.

Mud shampoo tilbud kr. 125,-

Shower oil i lige præcis din yndlings wellness duft. Når først denne shower oil er prøvet en gang, bliver man afhængig. Shower oil renser huden fra skidt og snavs, samtidig med at den fugter og plejer huden. Findes i ocean, kiwi/mango og lavendel. Læs mere om produktet her.


Shower oil tilbud kr. 125,-


Alle tilbud gælder til og med d. 1 . september 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar