torsdag den 13. august 2015

Aftenhygge når det er bedst...

Kender i følelsen af at komme hjem efter en lang arbejdsdag og bare føle sig helt kvæstet. Gøre målene efter arbejde med madlavning, rengøring, børn og husdyr skal klares og så dumper man ned i sofaen. Færdig... Bare helt færdig!!! 
Så er det altså svært at komme op fra sofaen igen inden man skal i seng. 

Dette er også undskyldningen jeg hører mange gange når folk siger at de ikke har tid til at rense hud. Så derfor foreslår jeg at man lige inden man rammer sofaen hurtigt får fjernet makeup, renset huden og påført creme. Evt. Også børstet tænderne når man er i gang og så er det meget mere afslappende at dumpe ned i sofaen (det tager max. 5 min.). 

1-2 gange ugentlig kan man så tage den helt store tur (dette skal ikke føles som en pligt, straf eller noget andet ubehageligt), men nærmere et frirum og helt gratis og forkælende stund for sig selv.
God terapi for krop og sjæl. 

Find det mest afslappende musik frem, den lækreste bodypeeling med en mild wellness duft, din luksus shower Oil og badekåben hængende klar til at smutte i efter badet. 

Efter badet påfør en lækker bodybutter og evt. En genopbyggende hårmaske i håret. 

Find dine lækreste Hudpleje produkter frem og start med ansigtspeeling, maske og afsluttende natcreme og øjencreme. 

Nu er man helt afslappet og sover fantastisk ovenpå sådan en omgang wellness forkælelse.

Har du også lyst til at tilbringe din aften sådan her ?? 


Har du endnu ikke dit ugentlige wellness kit. Laver vi rigtig gerne et komplet sæt der passer til dig. Skriv til os på info@csbeauty.dk og fortæl lidt omkring din hud og yndlingsdufte så skal vi samle dit komplette ugentlige wellness aften kit. 

God fornøjelse❤️

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar