fredag den 10. juli 2015

Mudder med på ferie - hvorfor?
Vi er taget på ferie i Spanien og har i kufferten medbragt mud body mask fra minus417. 

Masken er en kropsmaske med mudder fra Det Døde Hav som har flere forskellige 
gavnlige egenskaber. 

Så vi er her til eftermiddag smuttet en tur til "det døde hav" i haven her i sommerhuset. Har lokket kæresten til at stå model - man ligner jo en helt kriger i denne maske (så det var ingen problem).


Mudderet fra Det døde hav har mange gavnlige egenskaber mod meget tør hud, som f.eks. Kan være eksem og psoriasis, kløe, rødme, små irritationsknopper. Men den kan faktisk også anvendes til vedvarende muskel og ledsmerter. Den fungerer rigtig godt med varme, og derfor skulle den helt sikkert også med på ferie. (Hvis den skal bruges i kolde Danmark, er tricket at putte en smule i en skål og varme det i mikrobølgeovnen i 10 sek.) 

Jeg har heldigvis ikke hudproblemer, men mudderet har også en peelende og rensende effekt og så efterlader det huden dejligt blødt. 

Hvem vil ikke gerne have det i løbet af ferien, eller generelt.

Vi har dog både psoriasis med på ferie, irritationsknopper og led og muskelsmerter, så det var et must med sådan en behandling 😊 

Man påfører mudderet i et tyndt jævnt lag på tør hud og lader det efterfølgende tørre i 20 min. Derefter skylles masken af og bodylotion påføres.☀️☀️

Mud body mask koster kr. 95,- og kan købes her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar