søndag den 28. juni 2015

Sommeren er på vej....

så nu skal badetøjet forhåbentlig snart luftes!!
 
Vil du gerne pleje og forkæle din hud på bedste vis, så har -417 de lækreste kropsprodukter.
 
For fugt og næring til huden kan anbefales vores Bodypeeling kr. 199,- (findes i 4 forskellige dufte: Ocean, Kiwi/Mango, Lavendel og Milk/Honey). Nu med nyt design men stadig med det lækreste salt fra Det Døde Hav der skrubber de døde hudceller væk fra huden og sød mandel olie der efterfølgende trænger ind i huden og plejer. Anvendes 1-3 gange om ugen for at holde hudens mikrocirkulation i gang og samtidig holde huden plejet. 
Hvis du ønsker at tilføre fugt og næring til din hud dagligt kan vores Bodybutter kr. 199,- klart anbefales. Det er en fed creme der giver pleje til en tør hud. Cremen trænger dog stadig hurtigt ind i huden. Findes i 4 forskellige dufte Ocean, Kiwi/Mango, Lavendel og Milk/Honey).
Kan anvendes hver dag, men personligt bruger jeg ikke bodybutter de dage jeg har skrubbet huden, da jeg syntes vores aromatiske bodypeeling plejer nok i sig selv.
 


Hvilken duft er din favorit?? Vi kan vejlede i duftene ud fra vores kunders meninger.... her får du en lille guide:
 
Ocean - mest neutrale (dufter lidt af mandel og vanilje) er også yderst velegnet for mænd.
Kiwi/mango - frisk og syrlig, mange ønsker denne som deres sommerduft.
Lavendel - beroligende, mange ønsker denne om vinteren.
Milk/Honey - er den duft der er kraftigst og mest krydret.
 
Alle dufte giver en wellnessoplevelse når man anvender dem. Men man kan sagtens anvende cremen sammen med anden parfume, da den ikke dufter så meget efter ½ time.


Vi vil snart lave et nyt blogindlæg om vores nye MUD PHYTO bodyserie - kropsserien der er opstrammende og reducerer appelsinhud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar