tirsdag den 15. november 2016

Fokus på øjnene...

Skal der sættes fokus på øjnene?? Så har vi pt. det helt perfekte kit til dette formål.
Vi har nemlig en lille gaveæske her til jul (i begrænset parti - så du skal være hurtig hvis du vil have fingrene i sættet). Sættet indeholder Time Control Eye Cream og Time Control Eye serum.

Det vil sige at du med dette sæt både kan behandle trætte øjenomgivelser der trænger til fugt, pleje, poser og mørke rande under øjnene, samt fine linjer og dybere rynker og fremme en rigtig god udstråling omkring øjenomgivelserne.

Time Control Eye kit TILBUD kr. 399,-Time Control Eye Cream:
Øjencremen passer til alle hudtyper og alle aldersgrupper. Giver fugt og pleje til tørre øjenomgivelser, som også er det der giver de første tørhedslinjer - så sørg for at fugte, fugte og fugte øjenomgivelserne i en tidlig alder. Derudover reducerer den hævelser og beroliger det sarte øjenområde. Indeholder vitaminerne A, B, C, E & F samt planteekstrakter og essentielle olier.
Påføres morgen og aften og ved brug af Time Control Eye serum samtidig påføres serum først og øjencreme bagefter. 30 ml. normalpris kr. 299,-

Time Control Eye serum:
Øjenserum der er tilpasset den modne hud, der gerne vil behandle synlige rynker i huden, samt skjule linjerne her og nu. Produktet giver øjeblikkeligt en fastere hud omkring øjenomgivelserne, samt afslapper musklerne så vi får færre linjer i huden. Det gøres ved hjælp af ingredienset argireline, som også anvendes i botox. Her undgår vi bare at få sprøjtet noget ind i huden, men arbejder med ingredienset uden på huden. Eye serum er lys-reflekterende på huden og skjuler let rynker omkring øjenomgivelserne. Kan anvendes alene eller under Time Control Eye cream.

God fornøjelse
// Camilla

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar