mandag den 12. september 2016

Glemmer du dine fødder??

Mange kan ikke lide fødder, de syntes de er grimme og de lugter og har slet ikke lyst til at andre skal se eller røre dem. Tit har de heller ikke selv lyst til at røre dem. Her er det helt store problem... for hvis fødderne aldrig får opmærksomhed, så kommer de netop til at se kedelige og triste ud.

Derudover er fødderne jo egentlig et ret væsentlig kropsdel for os, da de bærer os rundt dagen lang. Så har du ikke selv overskud eller lyst til at pleje dine fødder, så gør dig selv den tjeneste at gå til en fodplejer.

Egentlig skal der ikke så meget til for at have flotte og velplejede fødder.

Vores råd finder du her:

Bodypeeling:
Anvend bodypeelingen på fødderne inden du går i bad (du kan anvende den hver gang eller et par gange om ugen). Stå i brusenichen og masser bodypeelingen ind i huden og gå derefter i bad. Det løsner hver gang op i den hårde hud og det tager lige præcis 1 min. at åbne peelingen, påføre produktet og tænde for bruseren.

Bodypeeling 450 ml.kr. 249,-Mange bruger ikke fodcreme, fordi det syntes at det fedter og man ikke kan få strømperne ordentlig på bagefter eller glider rundt på badeværelse gulvet. Det kræver selvfølgelig først og fremmest at man har en god fodcreme. Dernæst anbefaler vi, at have fodcremen til at stå fast ved sengekanten og lige påføre fødderne imens du sidder eller ligger i sengen. Næste morgen har du silkebløde fødder og det tager ikke 1 min. at gøre det hver aften. 

Fodcreme 100 ml. kr. 119,- (tilbud september 99,-)


Der er ingen tvivl om at en flot neglelak pynter på et par kedelige fødder. Find din yndlingsfarve, anvend basecoat som det første, så farven på lakken ikke arbejder sig ned i tåneglene og de bliver gule og misfarvede. Vi anbefaler neglelakker fra diego dalla palma NAILS - find dem her: www.makeup-ddp.dk. De er hurtigtørrende og virkelig holdbare.
diego dalla palma Nails kr. 99,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar