søndag den 6. september 2015

Hvorfor bruge ansigtsmasker og hvad er forskellen på -417 ansigtsmasker?

"jeg har gået i længere tid og tænkt. Hvorfor bruger jeg ikke ansigtsmaske hver dag?
er det dovenskab og virker det?"
 
Det blev simpelthen startskuddet til dette indlæg. Sad et kort øjeblik og påførte neglelak og pludselig mente min kæreste han skulle overtage dette blogindlæg. Fedt, fedt, fedt, men han opgav desværre hurtigt. Men det gode var at det kunne blive starten på dette indlæg og en idé til et nyt indlæg :-)
 
 
Hvad er specielt ved ansigtsmasker??
 
Ansigtsmasker indeholder mange virkestoffer. De er derfor mere aktive i huden end f.eks. renseprodukter og dagcreme/natcreme. Ansigtsmasker er derfor altid lavet til specifikke hudproblemer eller hudtyper. Længere nede bliver hver maske i Minus417 præsenteret, samt egenskaberne ved disse masker.
 
 
Hvor ofte skal jeg bruge masker?
Det er rigtig godt at bruge en ansigtsmaske 1-3 x ugentlig.
 
 
Hvornår skal jeg anvende min ansigtsmaske?
 Det er rigtig godt at starte med en ansigtspeeling/eksfolierende maske, da denne fjerner de døde hudceller og baner vej for, at din specifikke ansigtsmaske trænger dybere ned i huden.
Ansigtsmasker kan anvendes både morgen og aften. De fleste har bedst tid til masker om aftenen, og det er også rigtig fint at gøre om aftenen, for maskerne har en virkning på længere sigt, så man får altid meget ud af at bruge en ansigtsmaske (lige meget hvornår på dagen). Men hvis du anvender masken om morgenen, vil du opleve at få mere ud af din maske, da du i løbet af dagen ofte vil have en bedre udstråling i huden, samt din makeup vil ligge bedre på huden.
 
Hvordan finder jeg tid til at bruge mine ansigtsmasker?
Det er egentlig ikke meget sværere end finde tid til at gøre rent i hjemmet, lave mad eller ligge makeup. Det er et spørgsmål om planlægning. Skal du f.eks. gøre rent, kan du snildt påføre en ansigtsmaske imens du støvsuger og derefter en anden mens du tørrer støv af.
 
Er du mere til at se en film end at gøre rent, så smider du masken på og smutter i reklamerne ud og vasker masken af. Det tager ikke lang tid og du vil takke dig selv for din utrolig lækre hud efterfølgende.
 
 
Præsentation af -417 masker:


 
 
Masken er en peeling maske der fjerner døde hudceller på en blid, skånsom og hurtig måde. Masken er lavet til alle, selv personer med meget sart hud. Påføres huden i et tyndt lag og sidder i 3-5 min. hvorefter den fjernes med vand. kr. 165,-
 
Masken er en peeling maske der fjerner døde hudceller på en blid og skånsom måde.
Forskellen på denne maske og vitalizing peeling maske er at denne maske er mere luksus for huden. Den er kølende, blød og lækker at få påført huden, den renser også en lille smule i huden og giver super fin udstråling. Man skal dog have en smule mere tålmodighed, da masken skal sidde 10-20 min. Når masken er tør kan man trække den af huden og se alle de døde hudceller, samt snavs den har opsamlet. Man kan også gnubbe den af med fingrene i cirkulerende bevægelser. kr. 269,- 

 
 
Masken er til den mere robuste hud normal - fedtet hud. Den gør hele 2 ting på én gang. Den indeholder små korn man først skrubber ind i huden. Derefter lader man masken sidde på huden i 5-10 min. da den indeholder mudder og ler der har en dybderensende effekt på huden.
Det er rigtig godt hvis man har lidt urenheder eller åbne porer. Specielt god til den unge hud eller til dem der gerne vil have det hele i én maske. kr. 269,- 
 
 
 
Mudder masken indeholder mudder fra Det Døde Hav. Den har en rensende effekt på huden og er derfor specielt god for folk der har problemer med uren hud eller åbne porer.
Også anvendelig for folk med psoriasis eller eksem. Masken skal sidde i max. 5-10 min. og kan krible en lille smule i huden, da den arbejder aktivt i huden. kr. 269,-
 
 
 
Unik maske der gør lidt af alting. Det er også masken vi kalder magnet masken, da man på en blid og skånsom måde kan fjerne masken med en magnet. Masken har en lidt peelende effekt, derudover renser den ene lille smule, er regenererende, giver en fantastisk udstråling og tilfører huden fugt og næring. kr. 465,-
 
 
 
Masken er lavet til den modne hud. Masken har en her og nu effekt, så er optimal at anvende inden en bytur, bryllup eller en dag huden skal fremstå rigtig fin. Udover at give god udstråling og reducere synligheden af alderstegn her og nu, har masken også en vedvarende regenererende virkning. Så du kan også sagtens bruge den som en vedligeholdende maske og ikke kun til specielle lejligheder.
kr. 425,- 
 
 
 
Masken er helt ny og til den person der ønsker at gøre en forskel på bare 60 sekunder. Det er nemlig den tid masken skal have lov at virke, hvorefter den fjernes med vand. Masken har en her og nu effekt ligesom cinderella lifting mask og derudover en vedvarende regenererende maske. Dette er en maske der kan mærkes der arbejder i huden. Kan også med fordel anvendes som en kur behandling hvor man anvender masken hver morgen+aften i 60 sekunder i 1-2 mdr. 
Anvendes til alle +40 år. Kr. 599,-
 
 
Håber I har fået et godt indblik i vores udvalg af masker - ellers spørg endelig.
 
Næste indlæg - hvordan får jeg min mand/kæreste til at bruge hudplejeprodukter?
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar