mandag den 22. december 2014

Se vores farver på makeup!!

Vi har fået en del forespørgsler på vores makeup, som er helt uden parabener, mineralsk olie og parfume.
 
Vi har to forskellige foundations:
 
Flawless satin Foundation er vores lette Foundations der er transparente men giver liv og udstråling til huden. De kan bruges som en let Foundation eller for at give noget ekstra udstråling og liv til din dækkende Foundation.
 
Konsistensen er silkeblød og indeholder da også fugtgivende ingredienser og spf. 11 som beskytter huden mod solens stråler.
 
Den findes i tre forskellige nuancer.
Da vi desværre ikke har farvekoder eller prøver på vores Foundations, har jeg prøvet at lave lidt billeder, hvor man kan se farve forskellene (beklager kvaliteten).Denne kan anvendes selv til den lyseste hud.


Mørk hud, solbrun med røde undertoner.Normal brun hudtone.


Morphology Perfection:

Denne Foundation er vores dækkende Foundation, som dækker selv de små røde karsprængninger der giver en uensartet hud. Da vores produkter ikke indeholder dårlige tilsætningsstoffer eller parfume, er denne Foundation yderst anvendelig til dette formål. Derudover er makeuppen ikke tung at have på huden. Den ligger let og behageligt på huden, med en god dækkeevne, men uden at virke kunstig eller malet på.

Se nuancerne herunder:Til den lyse hud med gul undertone
Medium hudfarve
Medium farve - lidt mørkere end 532
 

Mørkere hud

Mørk med lidt røde undertoner


Jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe med spørgsmål på hvilken Foundation der passer lige præcis din hud. Send et billede og en tekst omkring hvad du ønsker og jeg skal råde og vejlede.

De bedste hilsner

Camilla Nøhr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar