fredag den 8. august 2014

-417 August Tilbud...og de er genopbyggende!!

Så er jeg igen tilbage på bloggen efter en dejlig ferie.
 
Hvis ikke I allerede har set -417 lækre august tilbud på hjemmesiden, vil jeg lige lave en lille fremvisning af produkterne her:
 
Alle produkter i August tilbuddet er genopbyggende på huden efter den har været udsat for sand, sol og varme.


Shower oil TILBUD kr. 125,-
 
At bade i Det Døde Hav er en stor stor oplevelse og til dem der ikke har prøvet det endnu så syntes jeg helt sikkert denne oplevelse fortjener en plads på TO DO listen. Men indtil da, kan I have fornøjelsen af at bade i denne lækre shower oil der er beriget med olie og vitaminer og mineraler fra Det Døde Hav. Efterlader huden ren og blød, mens den samtidig dufter helt fantastisk. Her kan vælges mellem to forskellige dufte i dette tilbud: Kiwi/mango eller Milk/honey.

 Mudder maske til håret, HVORFOR? Har du problemer med at hovedbunden kan klø eller være meget tør, så er mudderet fra Det Døde Hav meget helende og beroligende. Du kan også have fået meget sol i hovedbunden og evt. blevet meget tør i hovedbunden, så kan denne maske også være med til at genopbygge. Massér masken ind i hovedbund og hår (hvis du har tålmodighed, så vent lige 5 min. med at skylle ud), det er en vigtig del af behandlingen at man kommer helt ned i hovedbunden og bruger lidt tid på at massére produktet ind. Masken kan både bruges til kvinder og mænd. Et stort plus er at masken efterlader håret med et sundt udseende.

Whitening kit TILBUD kr. 349,-

Har du scoret dig mørke pigmentpletter i ansigtet denne sommer? Så er det nu du skal igang med at behandle dem. Månedens bedste tilbud/besparelse er vores Whitening kit med Cleansing soap + maske. Produkterne går ind og lysner det mørke pigment så huden igen kan blive ensartet. Det er dog vigtigt at du hver dag anvender dagcreme med faktor evt. -417 Vitamin moisturizer for dry skin spf. 20 eller solcreme. For ikke at få flere pigmentforandringer.
Sættet er på tilbud til kr. 349,-  Normalpris kr. 610,-
 
Catharsis skin relief cream TILBUD kr. 249,-
 
Til sidst har vi vores mirakelcreme. Catharsis skin relief cream, der også er beregnet til at genopbygge en tør og irriteret hud. Her snakker vi om meget tør hud, der også kan have tendens til kløe og rødme. Kan både anvendes i ansigt og på krop. Anvedes på ren hud morgen og aften. Massér produktet godt ind i huden og påfør dagcreme/bodylotion. Påføres kun på de udsatte områder. Er også velegnet til de irriterede hudtyper som psoriasis og eksem, pga. det høje indhold af mudder fra Det Døde Hav.
 
 
Jeg beklager den dårlige billedkvalitet.
 
Ha´en skøn og fantastisk august måned...
//Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar