tirsdag den 19. november 2013

Vink farvel til de dybe rynker omkring øjenomgivelserne!!

Hvorfor er det bare at øjenomgivelserne altid afslører alt??
Lige fra om man er træt, syg, ked af det eller bare "gammel"!!
 
Øjenomgivelserne er meget sarte og vi skal derfor være meget skånsomme omkring dette område. Huden omkring øjenomgivelserne er meget tynd og derfor bliver der også lavet specielle cremer til netop dette område.
Man bør allerede starte i en tidlig alder med at anvende øjencreme, da fugten i en øjencreme kan forebygge tørhedslinier, der senere bliver til rynker, hvis ikke der bliver tilført fugt.
 
Hvis man aldrig har brugt øjenprodukter, brugt de forkerte øjenprodukter eller været for voldsom med påførelsen af creme omkring øjenomgivelserne vil øjenomgivelserne med tiden se ud som nedenfor - til venstre. Dybe rynker der bliver til små folder i huden.
 
 

På billedet til højre ser vi at rynkerne er reduceret i dybden.
 
Det er ved hjælp af en ny peptide der hedder Argireline. Ingredienset kan indgå i kemiske formler, såsom emulsioner, geler, serum osv. -417 har anvendt argireline i Time Control Eye serum.
 
Argireline reducerer dybden af rynker op til 17% efter 15 dage og 27% efter 30 dage af behandlingen.
 
Samtidig hjælper det med at forebygge forekomsten af nye rynker og linjer.
 
I november og december måned har vi tilbud på -417 Eye kit hvor man betaler for Time Control Eye serum og får gratis 30 ml. eye cream med.
 
Time Control Eye cream forebygger linjer i huden ved at tilfører fugt omkring øjenomgivelserne. Den er også god til at opfriske trætte øjenomgivelser, hvor der kan være poser eller mørke rande under øjnene.
 
-417 præsentere Time Control Peptide Eye serum - SE HER!! 
 
 
God fornøjelse
 
 
 
 
 
Time Control Peptide Eye serum kr. 399,- , Time Control Eye cream kr. 269,-, Eye kit kr. 399,-
 

1 kommentar:

  1. Øjencremen er lækker og blød... og så fedter den ikke! Kan anbefales

    SvarSlet