tirsdag den 10. september 2013

Hvorfor rense huden?

At rense huden er vigtigt både morgen og aften.

Men hvorfor? Her kommer forklaringen:

Morgen:
Når du sover om natten, arbejder din hud rigtig meget, hvorfor huden også udskiller sved, talg og affaldsstoffer. Jeg har ikke personligt fedtet hud, men når jeg vågner om morgenen kan min hud godt være fedtet og skinne. Det er et rigtig godt eksempel på at huden har været på overarbejde hele natten, og trænger til en rensning om morgenen inden der påføres creme.

Aftenen:
Hvis man er makeup bruger skal makeuppen fjernes med et renseprodukt inden sengetid, udover rester af makeuppen der blev lagt om morgenen, har huden også optaget en masse giftstoffer fra forurening, lysstofrør, computerskærme osv. i løbet af dagen (så der er ingen undskyldning for ikke at rense huden, bare fordi man ikke bruger makeup).
Alt dette skal selvfølgelig renses væk inden sovetid og inden påføring af natcreme.

Nu skulle det gerne give lidt mere mening at rense huden både morgen og aften...Hvis ikke snavsen kommer væk, bygger vi jo bare ovenpå og så optager huden ikke de lækre cremer vi bruger særlig godt. Samt snavs i åbne porer er noget skidt!!!  = URENHEDER :(


Husk altid at anvende Toner efter renseprodukt, da den fjerner rester af renseprodukt, samt kalkslør fra evt. brug af vand ved rensning. Samtidig lukker den porerne så huden er klar til optagelse af cremerne.

-417 har følgende renseprodukter:                              

                             

Ingen kommentarer:

Send en kommentar